Skovsminde Omsorgscenter søger ansvarshavende aften sygeplejerske

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Altiden opnormerer med sygeplejersker. Derfor søger vi / Vi søger en faglig dygtig og engageret sygeplejerske, som har det store overblik ift. Organisation og fordeling af sygeplejen. Sygeplejersken der har lyst til at styrke vores tværfaglig arbejde og kan lide forskelligheder i sit arbejde.

Skovsminde er et (privat) plejecenter, med 57 beboere, fordelt på 5 afdelinger, hver med fælleskøkken, dagligstue og stor altan eller terrasse. I hjertet af centret findes cafe, samt lokaler til terapeutisk træning og dagcenter.

Aftenvagten er en 5-2 vagt på 30 timer, med weekend hver anden uge. I din vagt har du det overordnede ansvar for at kvaliteten af plejen er i top. Du agerer som et fagligt anker, der tager de faglige beslutninger og er en aktiv del at plejen i forhold til øvrige arbejdsopgaver.

Om dig

Vi søger dig, der ligesom os, vil være med til skabe de bedste forudsætninger for vores beboere gennem en faglig og hjemlig omsorg. Dig som har lyst til at højne faglighed for vores SSA-, SSH- og vikar. Du er god til at skabe ro. Du er tillids- og tryghedsvækkende. Du har gode kommunikations- og formidlingsevner, både på skrift og i tale. Du er løsningsorienteret.

Desuden forestiller vi os, at du er i besiddelse af en motiverende og anerkendende tilgang i samarbejdet med beboer, pårørende, samarbejdspartner og kolleger.

Vi holder triage hver eftermiddag, hvor alt aftenpersonale samles. Her drøftes borgernes aktuelle tilstand og trivsel. Vi arbejder systematisk med beboerkonferencer, hvor personcentreret omsorg, trivsel samt kompetenceudvikling er i fokus.

Du bliver en central person i huset og dine arbejdsopgaver kommer til at spænde bredt og på flere niveauer:

  • Sygeplejeopgaver på tværs af vores 5 afdelinger.
  • Kontakt til pårørende.
  • Forbyggende indsatser ift. undgå indlæggelser, UTH og yderlige lidelser.
  • Bidrage til et effektivt tværfagligt samarbejde.
  • Sikre den rette dokumentation om beboerens tilstand og behandling
  • Bidrage til forbedrings arbejde blandt andet ift. vores arbejdsgange og rutiner
  • Vejlede og støtte personalet.

Skovsminde Omsorgscenter er i gang med en ny læring i forhold til faglige sparring, hvor din faglige viden ville kunne bidrage til en konstruktiv arbejdsgang.

Som medarbejder i Altiden, får du gode forhold, der indebærer overenskomst med DSR. Derudover får du adgang til sundhedsforsikring og diverse rabatordninger. Og, fordi din arbejdsglæde er vigtig for os, tjekker vi jævnligt op på din trivsel – så vi sikrer en god balance i din hverdag.

Du kan se en video af Skovsminde via linket her.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, eller ville du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye sygeplejerske? Er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Dorte Baundal på tlf. 52130100

Der holdes løbende jobsamtaler.

Ansøgningsfrist: 24. februar


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=acd75a81)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Altiden - Ældreområdet, Tuborgvej, 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5987195

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet