Passionerede pædagoger til privat daginstitution med ny struktur

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet pædagog eller pædagogisk assistent og brænder du for arbejdet med vuggestuebørn eller børnehavebørn? Så er Børnegården Blistrup det rette sted for dig! Vi søger 2 humørfyldte pædagoger 34-37 timer om ugen fra d. 1. november 2023 eller hurtigst muligt herefter. Vi søger en pædagog til vuggestuen og en pædagog til storegruppen.

Børnegården Blistrup er en privat daginstitution, organiseret som selvejende. Vi er 25 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn i alderen 0-6 år. I Børnegården Blistrup vil du blive en del af en dedikeret og engageret personalegruppe, der alle brænder for det pædagogiske arbejde med børnene. Som vores nye pædagog vil du have en afgørende rolle i at skabe en tryg og udviklende hverdag for vores børn.

Vi har nogle skønne omgivelser med lyse og indbydende lokaler samt en stor og brugbar legeplads, der giver masser af muligheder for leg, læring og udforskning. Vi bruger også vores lokalområde meget – her er skov og strand yndede udflugtsmål.

Det er vigtigt, at du har en passion for at arbejde med børn og er engageret i deres udvikling og trivsel. Vi lægger vægt på, at du er ansvarlig, tålmodig og har gode kommunikationsevner. Du vil være med til at skabe et trygt og stimulerende pædagogisk miljø for børnene, hvor de kan lære og udvikle sig på hver deres måde.

Fra 1. august har vi delt børnene op på en ny måde. Vi har en vuggestuegruppe fra 0–2,5 år, en mellemgruppe fra 2,5-4 år og en storegruppe fra 4-6 år. Denne opdeling giver rigtig meget mening for os, da vi meget bedre kan tilpasse vores pædagogik til den specifikke børnegruppe.

Vi tilbyder dig et spændende og givende arbejdsmiljø i Børnegården Blistrup. Som pædagog vil du blive en del af vores fantastiske personalegruppe, hvor vi sammen gør en forskel i børnenes liv hver eneste dag. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er afgørende for trivslen og udviklingen af både børn og medarbejdere.

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst mellem BUPL og Fobu.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Jens Ole på telefon 51 94 63 92.

Send din ansøgning og relevante bilag til jensole@boernegaardenblistrup.dk eller via knappen "Ansøg dette job" senest onsdag d. 4. oktober 2023. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Inden ansættelse indhentes der børneattest og reference.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2359690)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnegården Blistrup, Helsingevej, 3230 Græsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5911800

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet