Nyt fra Græsted i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Græsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fik stjålet dankort i pirattaxa, Virum

En 19-årig mand fra Kgs. Lyngby fik natten til søndag misbrugt sit dankort i en pirattaxa. Den 19-årige afleverede sit dankort til chaufføren, som oplyste, at det ikke virkede, men senere opdagede den 19-årige, at der efterfølgende var hævet penge fra kortet i en hæveautomat på Virum Torv. Sagen blev anmeldt søndag formiddag klokken 09.21.

Hækklipper stjålet, Frederiksværk

Mellem lørdag aften og søndag formiddag klokken 09.50 er der stjålet en hækklipper med lader og batterier fra en garage på Svalevej.

Sigtet for narkokørsel, Græsted

En 46-årig mand fra Gilleleje blev klokken 10.59 standset, da han kom kørende ad Ny Mårumvej. Da det viste sig, at den 46-årige var påvirket af narkotika, blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Hærværk på togvogne, Klampenborg

Søndag ved middagstid kom en anmeldelse om, at der var malet graffiti på otte togvogne ved Klampenborg Station. En patrulje kørte til stedet og traf to personer, som medbragte en pose fyldt med sprayflasker. Den ene, en 24-årig mand med ukendt adresse, var tillige i besiddelse af en kniv og en mindre mængde skunk, hvilket han blev sigtet for.

Mand kørte ind i container, Gentofte

En 77-årig mandlig bilist fra Gentofte måtte søndag eftermiddag en tur på hospitalet, efter han klokken 14.48 kørte ind i en container på Løvenborg Allé.

Bilist blændet af solen, Fredensborg

En 77-årig mand fra Søborg kørte kl. 17.43 med lav hastighed i nordlig retning på Nødebovej, blev blændet af solen, ramte et helleanlæg midt
på vejen og ødelagde sit venstre forhjul og en foraksel. Der blev rekvireret vejhjælp til at fjerne bilen. Ingen melding om personskade.

Musik til ulempe, Gentofte

Anmeldelse kl. 21.04 om, at der blev spillet meget højt musik udendørs på Jægersborg Allé. Anmelder mente, at det lød som en koncert.
Patrulje til stedet, som vejledte festdeltagerne om at skrue ned. Patruljen fik oplyst, at festen skulle slutte kl. 23.30.

 

Indbrudsoversigt uge 33

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi