Nyt fra Græsted i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Græsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebil, Egedal

Anmeldelse kl. 08.45 om tyveri fra lastbil sket mellem tirsdag den 12.9 kl. 20.00 og onsdag den 13.9 kl. 06.00 på Nybøllevej i Smørum. Tyveriet var sket ved, at der var blevet knust en rude ind til førersiden på lastbilen, sandsynligvis med en træstamme. Koster ikke opgjort.

 

Kørte varebil i frakendelsestid, Gribskov

En 39-årig mand fra Værløse blev kl. 09.30 sigtet for at føre varebil på Ny Mårumvej i Græsted, selvom han var frakendt førerretten.

 

Sigtet for hash, Halsnæs

En 33-årig mand fra Frederiksværk blev kl. 10.03 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Egevej i Frederiksværk. 

 

Bedrageri, Rudersdal

En 88-årig kvinde fra Holte anmeldte kl. 10.06, at hun havde været udsat for bedrageri. Hun var blevet telefonisk kontaktet af gerningspersonerne, som fortalte, at de var fra Nets, hvorefter de mødte op på den 88-åriges bopæl, hvor de fik udleveret to betalingskort samt pinkoder. Herefter blev der foretaget hævninger på kortene for et større beløb. Gerningspersonerne kom kørende i en hvis kassevogn.

 

Tyveri af hævekort, Hillerød

En 81-årig mand fra Hillerød anmeldte kl. 10.13, at han havde fået stjålet sit hævekort under indkøbstur i Bilka. Den 81-årige havde fået stjålet kortet, efter at have betalt med kortet i en selvbetjeningskasse i Bilka i Slotsarkaderne i Hillerød. 

 

Sigtet for hash, Frederikssund

En 17-årig ung mand fra Færgelunden blev kl. 11.10 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Elsenbakken i Frederikssund. Værge underrettet.

 

Tyveri fra kirkekontor, Gentofte

Anmeldelse kl. 11.57 om tyveri fra et ulåst kontor i Dyssegårdskirken på Dyssegårdsvej i Hellerup sket tirsdag mellem kl. 14.30 og kl. 15.00. Der var blevet stjålet en computer og en telefon. Anmelder oplyste, at tyveriet var sket, mens der var et arrangement i kirken. 

 

Dæk skåret op, Græsted

Mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen har en ukendt gerningsperson skåret dækket på en bil, der stod på Snedkervej op. Hærværket blev anmeldt klokken 15.44.

Ridser i lakken, Kokkedal

Mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 07.00 er der begået hærværk mod en bil, som stod på Egedalsvænge. Her har en ukendt gerningsperson lavet ridser i lakken. Hærværket blev anmeldt klokken 19.31.

Kørte uden kørekort, Humlebæk

En 32-årig mand fra Humlebæk blev klokken 20.10 truffet af en patrulje, da han kom kørende ad Teglgårdsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet, selvom han ikke har noget kørekort.

Ild i trailer, Ølsted

Klokken 22.10 kom en anmeldelse om, at der var ild i en trailer, som stod på Lille Havelsevej. På baggrund af spor fra stedet kan det ikke udelukkes, at ilden var påsat. 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi