Nyt fra Græsted i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Græsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fik stjålet telefon i toget, Hillerød

En 37-årig mand fra Hillerød fik søndag morgen mellem kl. 6.30 og 7.00 stjålet sin telefon i linje A fra København mod Hillerød. Telefonen havde ligget i lommen.

Spirituskørsel, Helsingør

En 25-årig mand fra Frederiksberg blev kl. 8.30 sigtet for spirituskørsel på Klostermosevej i Helsingør.

Ulmende Skt. Hans bål, Helsinge

En beredskabspatrulje tog kl. 9.02 til en brand på Valbyvej i Helsinge, hvor Brand var tilstede på grund af et Skt. Hans bål, som fortsat ulmede, og var ved at sprede sig til en større uhøstet mark. Brand havde hurtigt fået styr på ilden. Ved patruljens ankomst var et areal på cirka 50 kvm udbrændt. 

Gæslinger på vejen, Ølstykke

Anmeldelse kl. 10.19 om, at en gås og hendes gæslinger gik på Ring Syd i Ølstykke. Dyrenes Vagtcentral oplyste, at man ikke måtte skynde på gæssene for at få dem ind til siden, da moderen kan flyve væk og forlade ungerne. Man skal lade dem passere stille og roligt. 

Tyveri fra bil, Charlottenlund

Anmeldelse kl. 13.37 af tyveri fra bil på Ordrup, som var sket mellem kl. 11.00-13.00. Venstre bagerste rude knust. Der var stjålet en taske med tøj mv. 

Narkokørsel mv., Kokkedal

En 24-årig mand fra Brøndby blev kl. 16.49 sigtet for at køre narkokørsel på Helsingørmotorvejen ved Kokkedal. Den 24-årige blev endvidere sigtet for at køre bil selvom, han var frakendt kørekortet.

Sigtet for narko, Kokkedal

En 32-årig mand fra Hvidovre blev kl. 16.9 sigtet for besiddelse af ecstasy mv. på Helsingørmotorvejen ved Kokkedal. 

 

Sigtet for fornærmelig tale, Farum

Søndag klokken 19.18 blev en 52-årig mand fra Farum sigtet for fornærmelig tale mod polititjenestemand, efter han i forbindelse med en politiforretning havde udtalt indtil flere ukvemsord mod en patrulje på Farum Station.

Brand i sommerhus, Tisvildeleje

Et ældre køleskab brød klokken 19.32 i brand, da det blev tilsluttet en stikkontakt i et sommerhus på Toftevej. Der er ingen melding om personskade i forbindelse med branden.

Knallertkører kørte ind i bil, Slangerup

En 58-årig mand fra Slangerup blev omkring klokken 19.30 sigtet for spirituskørsel, efter han var kørt ind i en bil, som holdt tilbage for manden på Nybrovej. Den 58-årige blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres med henblik på at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

Talte grimt til politiet, Holte

Søndag aften klokken 19.40 talte en 71-årig mand fra Holte så grimt til politiet i forbindelse med en politiforretning ved Holte Midtpunkt, at han endte med at blive sigtet for fornærmelig tale mod tjenestemand i funktion.

Sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg, Stenløse

Søndag klokken 21.17 blev en 14-årig dreng fra Frederiksberg sigtet for at være i besiddelse af narko med henblik på videresalg. Drengen blev truffet af en patrulje på Trinaglen, hvor han havde flere salgsposer med skunk på sig.

Skovl stjålet, Græsted

En sluf og en skovl til en gravemaskine er fredag mellem klokken 14 og 20 blev stjålet fra Veteranholdepladsen på Græsted Stationsvej. Tyveriet blev anmeldt søndag aften klokken 21.21.

Unge blev vist bort, Hundested

En gruppe på 12-15 unge mennesker blev søndag aften bedt om at forlade området omkring Hundested havn, hvor de havde forsamlet sig og skabte uro og uorden med høj musik og knallertræs. Anmeldelsen om de unge kom klokken 22.15.

Sigtet for narkokørsel, Charlottenlund

Klokken 01.50 natten til mandag blev en 17-årig mand fra Kgs. Lyngby standset da han kom kørende ad Gyldenlundsvej. Her blev han sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret. Den 17-årige ble herefter taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den bliver nu analyseret for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

 

Musik til ulempe, Nordsjælland

Flere anmeldelser af musik til ulempe, Tisvildeleje, Humlebæk, Gentofte, Helsingør, Klampenborg, Charlottenlund

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe? 
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi