Kom i form med WorkOutMoves og StepAerobic i Blistrup

dato

Onsdag den 25. september 2024 byder Blistrup Gymnastik på to spændende træningsarrangementer: WorkOutMoves og StepAerobic. Begge hold træner i gymnastiksalen på Helsingevej 64D, Blistrup, og tilbyder sjov og effektiv træning for alle.

WorkOutMoves: Træning med fokus på en flot og feminin krop

Vil du gerne have en flot, veltrænet og feminin krop? Synes du, at træning skal være sjovt? Vil du gerne træne til god musik i hyggeligt samvær med andre? Så er WorkOutMoves hos Blistrup Gymnastik helt sikkert noget for dig!

Til WorkOutMoves får du trænet kroppen ved hjælp af små opstrammende træningsserier til musik, der er bygget op på en måde, så de giver en flot markeret og super feminin krop. I løbet af timen kommer vi igennem alle de større muskelgrupper, mens vi griner og har det sjovt, og alle kan være med; ung som ældre, trænet som utrænet.

Holdet har sin egen Facebook-gruppe, der hedder "StepAerobic & WorkOutMoves", som alle er yderst velkomne til at kigge ind på samt blive medlem af. Din første gang er en gratis og uforpligtende prøvetime, og hvis du vælger at melde dig til holdet, koster det kr. 760,- for en hel sæson til og med marts 2024.

StepAerobic: Effektiv træning med god energi

Vil du gerne være i god form? Vil du gerne have flad mave, slanke lår og faste baller? Kan du lide at træne varieret til god musik? Så er StepAerobic hos Blistrup Gymnastik helt sikkert noget for dig!

StepAerobic er et af de absolut mest fedtforbrændende træningskoncepter med masser af god energi. StepAerobic er holdet for alle, der kan lide, at træning skal være sjovt og effektivt, og det giver med garanti både god kondi, gode baller og godt humør.

Vi opbygger alt fra bunden af, hvor vi starter ud med helt simple trin, der gennem timen hele tiden udbygges, til vi ender ud med de sjoveste trinkombinationer og serier til den fedeste musik og alt sammen med store smil på læberne.

Holdet har sin egen Facebook-gruppe, der hedder "StepAerobic & WorkOutMoves", som alle er yderst velkomne til at kigge ind på samt blive medlem af. Din første gang er en gratis og uforpligtende prøvetime, og hvis du vælger at tilmelde dig holdet, koster det kr. 810,- for en hel sæson til og med marts 2024.

Praktisk information
Dato: Onsdag den 25. september 2024
Tid: WorkOutMoves kl. 18:00, StepAerobic kl. 19:10
Sted: Gymnastiksalen, Helsingevej 64D, Blistrup, 3230 Græsted
Entré: Fri entré
Arrangør: Alle

For mere information kan du besøge Facebook-gruppen "StepAerobic & WorkOutMoves".

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut