Kirkeleddet 8 søger en SSA/Ergoterapeut til 32 timer ugentligt

Profilbillede
dato

Er du drevet af et højt omsorgsgen? Og ønsker du at gøre en forskel i hverdagen for sårbare borgere? Så er dette måske den rette stilling for dig... 

Vi tror på dig

Fællesskabet er afgørende, når vi skal være der for andre mennesker, som har brug for vores støtte. Hos os bliver du mødt af kollegaer og en ledelse, som tror på dig, din faglighed og din dømmekraft. Vi er et botilbud, hvor vi gør os umage for at skabe en aktiv hverdag med mening, og hvor livet leves – hele livet.

Kulturen til forskel. Kultur er ikke noget man har, det er noget man gør. Det skabes imellem mennesker og derfor arbejder vi i Altiden med at skabe samhørighed imellem vores værdisæt, som omhandler respekt, kundskab, enkelhed og ansvar ind i vores relation til henholdsvis borgerne såvel som vores kollegaer.

Kvalitet gennem kompetence. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og vi kan igennem kompetenceudvikling sikre den kvalitet, som er nødvendig for at vores borgere såvel som vores medarbejdere får de bedste forudsætninger for at kunne lykkes i hverdagen.

Derfor tror vi også på, at din høje faglighed skinner igennem ved alt, hvad du foretager dig. Som person er du observant og opsnapper straks, hvis der sker ændringer i beboernes mentale eller fysiske helbred – så du kan give dem præcis den støtte, de har behov for.

Du kan som vores nye medarbejder trives med en omskiftelig hverdag, hvor der kan være følelsesmæssige udsving. Derudover er du faglig refleksiv og er god til at videreformidle tilegnet viden og samtidig kan du dokumentere på baggrund af dette.

Vi forventer derfor:

-  At du er uddannet SSA eller Ergoterapeut

- Har mod på at tænke kreativt og løsningsorienteret for at skabe den bedste hverdag for beboerne

- Har en anerkendende tilgang til det tætte samarbejde med beboerne, pårørende og kollegaer

- Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du i forvejen har kendskab til Nexus

Dit arbejde handler om at skabe livskvalitet

Botilbuddet Kirkeleddet er et hjem for 8 beboere med fysiske handicap. Beboerne tilbydes en struktureret, stimulerende og aktiv hverdag ud fra deres individuelle behov. Beboerne har et aktivt liv, hvor de bl.a. skal ledsages til aktiviteter. Beboerne holder meget af at blive inddraget i hverdagsaktiviteter og komme ud på tur i lokalområdet.

Du bliver en del af et nyt og moderne koncept med en anerkendende pædagogisk tilgang og visuel struktureret pædagogik. Målet er herfor at støtte borgerne i udvikling af deres sociale og kognitive færdigheder. Vi arbejder i tværfaglige teams. Alle faggrupper indgår som kontaktperson og udfører både pleje og socialpædagogiske opgaver. Vi anerkender og respekterer hinandens faglighed, viden og kompetencer - vi værdsætter alle et trygt og godt arbejdsmiljø, og sammen løfter vi i flok.

Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne og der skal beregnes weekendarbejde. Du har mulighed for at få indflydelse på din arbejdsplan.

Vi tilbyder som arbejdsgiver mulighed for privat sundhedssikring for dig og dine børn, medarbejderfordelsprogram via Visma LogBuy og overenskomst med SL og FOA.

Oplev Kirkeleddet 8 her:


Ansøgning

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre flere gode grunde til, at du skal søge stillingen, så kontakt Afdelingsleder Daniella Skafsgaard på telefon 61952014.

Stillingen ønskes besat senest d. 1. Juni eller efter aftale.

Vi screener og ansætter løbende


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=36d17933)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Altiden - Socialområdet, Lautrupvang, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032064

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet