Hjælper søges til glad og musikelskende handicappet pige

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye hjælper?

Vi søger hjælper til vores 18-årige datter Ida. Vores standard-behov for hjælp er onsdag fra kl. 6:30-18, torsdag fra kl. 6:30-21 samt fredag fra kl. 6:30-16.

Ida er en glad, svært handicappet ung pige, der skal have hjælp til alt.

Ida elsker musik, socialt samvær og i sommer-weekenderne, når kroppen ikke driller, er hun ude og løbe med Team Tvilling Gribskov. Ida har sin egen løbevogn. Ida tager sin ”STU” på Geelsgårdskolen i Virum, hvor hjælper følger med.

Ida er lille af størrelse og har en sprogforståelse svarende til en 5-7 årig, men uden eget sprog. Ida benytter en talecomputer, men denne er stadig under indarbejdelse. Når Ida ikke bruger sin talemaskine kommunikerer hun via sine Ja og Nej skilte på bordet.

Ida elsker at blive mobiliseret, samt lege og være med. Dog er det dig, der skal drive alt og hjælpe hendes hænder til, at gøre den leg/aktivitet du laver. Hun har sine egne meninger og kan godt blive sur når lege eller aktiviteter slutter.

Din opgave bliver at håndtere alt om Ida lige fra at give mad, personlig pleje bl.a bleskift samt stå for aktiviteter, kører Ida til og fra skole – evt. tage ud af huset på mindre ture. Ida elsker at shoppe.

Ida får hjemmelavet sondemad der gives med en sprøjte. Ida bliver behandlet med CPAP og hostemaskine fast morgen og aften, samt sover med en maske om natten. Vise dage får hun også en saltvandsmaske til, at opløse hendes sekret.

Vi boer på landet nærmere i Esrum og den offentlige transport er ikke den nemmeste til os.

Vi er en lille familie på 4 + 2 katte med højt til loftet. Du kommer til, at være tæt på os, eftersom husets køkkenalrum er i midten samt Ida ikke er vant til, at være på sit værelse, medmindre hun skal ligge ned. Idas søster Naja er fløjet fra reden, men de har tæt kontakt til hinanden.

Kunne du tænke dig, at høre mere så ring eller skriv til os – ellers glæder vi os til at læse din ansøgning.

Venlig hilsen

Linda Bartholdy

Rishavevej 24, Esrum

3230 Græsted

42511521 eller Rishavevej@gmail.com

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Din Hjælperordning ApS, Brønshøj Kirkevej, 2700 Brønshøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067603

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet