Dagskolen Ternen søger lærer til mellemtrinnet.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en lærer, gerne med enten dansk- eller matematikfaglige kompetencer, til vores mellemtrins afdeling.

Ternen er et behandlings- og specialundervisningstilbud til normaltbegavede børn og unge fra 0. -10. klasse, der ikke trives eller udvikler sig i almindelige skoletilbud. Ofte har vores elever udfordringer indenfor adfærd, kontakt og trivsel. De kan også have diagnoser eller problematikker som autisme, ADHD, angst, skolevægring m.m. De har det ofte svært med kommunikation og socialtsamspil.

Målet er, at eleverne skal vende tilbage til det almindelige skole- og undervisningssystem. Vi arbejder ud fra en anerkendende, ressourceorienteret og struktureret tilgang. Du vil blive en del af et team på i alt 3 medarbejdere som sammen står for undervisning ogbehandling af en elevgruppe på 4 til 6 elever.

På Ternen arbejder vi ud fra de 3 værdier: Faglighed, nærvær og troværdighed, hvilket blandt andet betyder, at ingen skal drilles eller stå alene. Alle skal føle, at de er gode og holdt af og alle skal hjælpes til at blive så dygtige som de kan - både fagligt og socialt.

Vi ser os som mere end en arbejdsplads. Vi er en organisation med fokus på sammenhold, hvor vi med hjerte og omtanke støtter hinandens arbejde, fordi vi ved, at vores arbejde både kan være givende, og også krævende. Vi bakker hinanden op og vi deler vores pædagogiske og faglige udfordringer og sejre med hinanden. Team- og sagssupervision er en del af vores fælles praksis.

Erfaring fra behandlings- eller specialskole, samt viden og lyst til et tæt samarbejde med elevernes familie vil være fint, men er ikke et krav.

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er uddannet lærer med erfaring og lyst til at tilrettelægge differentieret (special)undervisning, hvor dine teamkolleger understøtter dig og er med til at holde eleverne fokuserede og planlægge næste skridt. Vi sikrer med efteruddannelse, at du også fagligt er klædt på til opgaven. Hvis du har erfaring med at arbejde med neuroaffektiv tilgang og low arousal, vil det være en yderligere fordel.

Som menneske er du både tydelig og tålmodig, så du kan vise eleverne, at du har set dem og gerne vil dem. Du tør lytte og korrigere, når praksis viser, at man er nødt til at gå en anden vej for at nå i mål. Du er ambitiøs, men også i stand til at reflektere over egen praksis. Hvis du også er kreativ, sportslig eller kan spille et musikinstrument, gør det ikke noget.

Vi bor ude på landet, men vi er værd at køre efter. Du får rare, sjove, fagligt dygtige kolleger, mulighed for at arbejde på en skole, hvor der er højt til loftet, mange muligheder og indflydelse på hverdagen.

Vi holder til i smukke omgivelser med dejlige udearealer - multibane, sø, marker og bålplads. Vi glæder os til at høre fra dig, vi ved du er derude, måske du bare skal køre en anden vej end du plejer.

Ansøgningsfrist er den 26. maj 2024 og vi afholder samtaler løbende. Vi vil gerne ansætte dig pr. den 1. august 2024. Ansøg ved at trykke på knappen "Ansøg dette job"

Kontakt daglig leder Thomas Dalmskov, 20235075, eller pædagogisk koordinator Mille Knutsson 23801435 for yderlige spørgsmål eller besøg.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=443386b6)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Dagskolen Ternen, Jydebjergvej, 3230 Græsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047886

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet