Socialpædagog søges til botilbud Kirkeleddet i Græsted

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Motiveres du af at blive fagligt udfordret? Brænder du for at skabe udvikling hos mennesker med særlige behov? Og være en del af et stærkt fællesskab? Så læs videre!

Vi tror på dig

Fællesskabet er afgørende, når vi skal være der for andre mennesker, som har brug for vores støtte. Hos os bliver du mødt af kollegaer og en ledelse, som tror på dig, din faglighed og din dømmekraft. Vi er et botilbud, hvor vi gør os umage for at skabe en aktiv hverdag med mening, og hvor livet leves – hele livet.

Hver morgen begynder en ny dag. Det betyder nye muligheder og en ny tid. Tiden er vigtig, fordi det er den, som vi alle arbejder med at udfylde med godt samvær, tryghed, individuelle muligheder, praktisk assistance og gode oplevelser.

Intet menneske går igennem livet uden at få brug for hjælp og støtte på et tidspunkt. At arbejde på Kirkeleddet 8 indebærer mange muligheder, et stort ansvar og ikke mindst en glæde over at se mennesker trives og være trygge.

Derfor tror vi også på, at din høje faglighed skinner igennem ved alt, hvad du foretager dig. Som person er du observant og opsnapper straks, hvis der sker ændringer i beboernes mentale eller fysiske helbred – så du kan give dem præcis den støtte, de har behov for.

Derfor er det vigtigt, at du er:

  • Uddannet socialpædagog eller anden relevant uddannelse/erfaring
  • Har mod på at tænke kreativt og løsningsorienteret for at skabe den bedste hverdag for beboerne
  • Har en anerkendende tilgang til det tætte samarbejde med beboerne, pårørende og kollegaer.

Dit arbejde handler om at skabe livskvalitet

Botilbuddet Kirkeleddet er et hjem for 8 beboere med fysiske handicap. Beboerne tilbydes en struktureret, stimulerende og aktiv hverdag ud fra deres individuelle behov. Beboerne har et aktivt liv, hvor de bl.a. skal ledsages til aktiviteter. Beboerne holder meget af at blive inddraget i hverdagsaktiviteter og komme ud på tur i lokalområdet.

Du bliver en del af et nyt og moderne koncept med en anerkendende pædagogisk tilgang og visuel struktureret pædagogik. Målet er herfor at støtte borgerne i udvikling af deres sociale og kognitive færdigheder. Vi arbejder i tværfaglige teams. Alle faggrupper indgår som kontaktperson og udfører både pleje og socialpædagogiske opgaver. Vi anerkender og respekterer hinandens faglighed, viden og kompetencer - vi værdsætter alle et trygt og godt arbejdsmiljø, og sammen løfter vi i flok.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.30-23, og er tilrettelagt med vekslende dag- og aftenarbejde samt weekendarbejde hver anden weekend. Du har mulighed for at få indflydelse på din arbejdsplan.

Vi tilbyder som arbejdsgiver mulighed for privat sundhedssikring for dig og dine børn, medarbejderfordelsprogram via Visma LogBuy og overenskomst med SL og FOA.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre flere gode grunde til, at du skal søge stillingen, så kontakt Afdelingsleder Daniella Skafsgaard på telefon 61952014 eller Tilbudsleder Claus Zangger Hansen Pedersen 61952049.

Stillingen ønskes besat senest d. 1. august eller efter aftale.

Der indkaldes løbende til samtaler, så send din ansøgning allerede i dag - og senest 26. juni 2023 via knappen "Ansøg dette job".

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist d. 26. juni

Afdeling: Socialområdet

Rolle: Socialpædagog

Placeringer: Kirkeleddet 6 - Socialområdet


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1d774de6)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Altiden Omsorg A/S / Socialområdet, Kirkeleddet, 3230 Græsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=1d774de6&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846363

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet