Nyt fra Græsted i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Græsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebil, Græsted

Mellem lørdag eftermiddag og mandag morgen er der stjålet værktøj fra en varebil, som holdt på Larsensvej. Tyven har banket hul i bilens sidedør for at skaffe sig adgang og har stjålet diverse værktøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 08.59.

 

Stjal kanelsnegle, Nærum

Mandag formiddag stjal en 55-årig mand uden fast adresse fire kanelsnegle fra Rema 1000 på Malmbergsvej. Manden blev sigtet for forholdet. Tyveriet skete klokken 10.

 

Sigtet for hash, Hillerød

En 31-årig mand fra Hillerød blev kl. 15.50 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Københavnsvej i Hillerød.

 

Tyveri fra bil, Gørløse

Mandag mellem kl. 8.00 og kl. 15.30 fik en 64-årig mand fra Gørløse smadret bagruden på sin bil og stjålet diverse værktøj mv. på Borupvej i Gørløse.

 

Færdselsuheld, Fredensborg

En 20-årig kvinde fra Humlebæk kørte kl. 17.24 ad Humlebækvej i nordøstlig retning, hvor kvinden påkører en el-stander. Med i bilen har hun sit toårige barn. Kvinden mister derefter herredømmet over bilen, og påkører et træ i rabatten. Bragt til nærmeste hospital. Ingen umiddelbar melding om at de er kommet alvorligt til skade. 

 

Konfiskeret hash, Ølstykke

En 18-årig mand fra Ølstykke blev mandag kl. 19.30 fundet i besiddelse af to klumper hash, da han blev stoppet af en patrulje på Tennisvej i Ølstykke kl. 19.30.

Kørte i påvirket tilstand, Hellerup

En 21-årig mand fra Brøndby Strand blev mandag kl. 20.15 stoppet på Strandvejen i Hellerup. Manden var påvirket af euforiserende stoffer og kørte desuden mens han var frakendt førerretten, hvorfor han blev anholdt og kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi