Nyt fra Græsted i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Græsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ruder knust, Hillerød

Mandag morgen klokken 07.15 blev det anmeldt, at der i løbet af weekenden var knust to ruder hos ATP på Kongens Vænge.

 

Hærværk mod bil, Hillerød

Mellem søndag eftermiddag og mandag morgen klokken 07.50 er der begået hærværk mod en bil, som stod på Carlsbergvej. En ukendt gerningsperson har knust bilens bagrude med en flise.

 

Havefolk vakte mistanke, Værløse

En borger kontaktede klokken 09.29 politiet og fortalte, at der gik to mænd rundt i en have på Søndergårdsvej og, at dette så mistænkeligt ud. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at der var tale om gartnere.

 

Stjal studenterhue, Birkerød

En gruppe på syv-otte unge mænd på omkring 16 år dumpede i almen pli, da de i stedet for at lykønske en 18-årig ung kvinde fra Holte med sin studenterhue valgte at stjæle den fra hende. Tyveriet skete på Birkerød Station lørdag mellem klokken 00.30 og 00.40 og blev anmeldt mandag formiddag. Studenterhuen beskrives som hvid med bordeaux bånd samt flagbånd for at signalere, at der er tale om en IB-student.

 

Råbte ukvemsord mod mand, Frederiksværk

En 39-årig mand fra Frederiksværk anmeldte klokken 13.33, at han godt en time forinden var blevet overfuset af en anden mand bag Frederiksværk Kirke. Her var den 39-årige på vej hen til sin bil, da en bilist signalerede til ham, at han ikke skulle gå langs vejen. Da den 39-årige viftede med armen som svar, stoppede bilisten sin bil og råbte ukvemsord ad ham og lavede med hænderne et pistoltegn mod den 39-årige. Manden i bilen beskrives som 40-45 år, 180-185 cm høj, muskuløs, lys i huden, dansktalende, brunt hår, iført blå og hvid trøje samt briller. 

 

Udleverede sine bankoplysninger, Espergærde

Mandag eftermiddag kom en anmeldelse om, at en 70-årig kvinde i løbet af søndag eftermiddag og aften var blevet narret til at udlevere sine bankoplysninger. Kvinden blev ringet op af en person, som udgav sig for at være fra politiet og fortalte, at der var nogen, der var ved at tage penge fra kvindens konto. Kort efter kom en mand til kvindens adresse, hvor han fik adgang til kvindens computer og fik oplyst hendes kontonummer og password. Efterfølgende blev det konstateret, at der var overført et større beløb fra kvindens konto. Manden, der dukkede op på kvindens bopæl på Mørdrupvej, beskrives som udenlandsk af udseende, 35-40 år, 170 cm høj, kraftig af bygning, brun i huden, kort sort hår, mørkt fuldskæg, talte dansk med accent og medbragte et foto af sine tre børn. 

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode hverken i telefon eller personligt. Vi gør tillige opmærksom på, at politiet aldrig beder om at få den form for oplysninger fra borgerne.

Indbrud hos virksomhed, Frederiksværk

Mellem fredag kl. 15.34 og mandag kl. 15.25 har der været indbrud hos MJ Lift på Havnevej i Frederiksværk. Her er der blevet stjålet elektronisk udstyr for et større beløb. 

 

Solouheld, Græsted

En 18-årig mand fra Helsinge kørte mandag kl. 16.36 ud på en mark ved Helsingevej, hvor køretøjet endte med at rulle rundt. Manden fik kun mindre skader og blev kørt på hospitalet for at blive tilset. 

 

Studenterfest med høj musik, Charlottenlund

Mandag kl. 23.27 kørte en patrulje ud til en adresse på Christiansvej, hvor der blev spillet høj musik. Efter en samtale med patrulje blev der skruet ned. 

 

Mindre brand på terrasse, Snekkersten

En patrulje kørte mandag kl. 22.46 ud til en adresse på H A Hagemans Vej, hvor der kom meldinger om røg fra en terrasse. Patruljen lånte en stige fra en nabo, hvorefter de selv slukkede branden med brandslukkeren fra patruljebilen. Brandvæsnet ankom kort efter og sikrede sig, at ilden var helt slukket. 

 

Musik til ulempe over hele Nordsjælland

Anmeldelse kl. 23.59 om studenterfest med høj musik på Humlevænget i Kgs. Lyngby. En beredskabspatrulje tog forbi, og musikken blev skruet ned. 
Samme i Æblets Kvarter i Nivå, hvor vi kl. 00.19 fik en anmeldelse om, at der var mange unge mennesker samlet til udendørs fest, hvor en patrulje fik reguleret lydniveauet i nedadgående retning. 
Også på Ritavej i Espergærde fik en patrulje kl. 01.44 en snak med unge mennesker til et studentergilde om at skrue ned for musikken. Patruljen vurderede dog ikke, at musikken var til ulempe for de omkringboende. 
Anderledes med anmeldelsen kl. 01.45 på Kettebakken i Skodsborg, hvor en patrulje måtte vejlede unge mennesker til en studenterfest om, at soundboxen ville blive taget, hvis politiet blev tilkaldt igen. Kl. 03.49 fik vi en anmeldelse om høj musik på Henningsens Allé i Hellerup om meget høj musik, men da patruljen kom forbi kl. 04.02 var festen slut. 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe? 
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Vejvrede på Hillerødmotorvejen, Hillerød

Anmeldelse fra en 26-årig mand fra Randers, der kl. 01.50 var blevet udsat for vejvrede på en afkørsel i nordlig retning på Hillerødmotorvejens forlængelse. En mand var kørt ind foran anmelderen, stået ud af bilen og kastet en flaske på anmelderens venstre fordør. 

To mænd dømt for indbrud, Nordsjælland

To udenlandske mænd på henholdsvis 29 og 41 år blev mandag idømt hver 60 dages ubetinget fængsel samt efterfølgende udvisning med indrejseforbud i seks år for to indbrudsforsøg. De to mænd forsøgte den 7. april at begå indbrud på Tikøbvej i Espergærde, men blev overrasket af beboeren, som kontaktede politiet. Kort forinden havde mændene forsøgt at begå indbrud på Grønlandsvej, hvilket imidlertid ikke lykkedes. Her kunne flere borgere til gengæld hjælpe politiet med signalementer, som var så gode, at de to mænd kunne knyttes til indbrudsforsøget.

Hjælp os med at fange tyven. Ring til os på 1-1-4, hvis du ser noget mistænkeligt, eller hvis du opdager et indbrud, som er i gang. Hurtig henvendelse og et godt signalement kan hjælpe os. Læg gerne mærke til, hvordan tyven ser ud: Højde, hårfarve, tøj, evt. transportmiddel, redskaber og/eller medbragte tasker/rygsække er vigtige informationer, når vi skal finde tyven.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi