Nyt fra Græsted i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Græsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Kokkedal

En 55-årig mand fra Hornbæk kørte mandag kl. 08.01 op i en forankørende 43-årig mand på Egevangen formentlig på grund af et ildebefindende. Den 55-årige mand blev kørt på hospitalet for at blive tilset. 

Ild i hæk, Hellerup

Mandag kl. 10.37 blev der anmeldt en mindre brand i en hæk på Lundeskovsvej i Hellerup. Brandvæsnet var hurtigt fremme ved hækken, der efter en god omgang vand var slukket igen. 

Færdselsuheld, Frederikssund

En 81-årig mand fra Frederikssund påkørte mandag kl. 13.53 en 12-årig dreng, der pludselig var løbet ud i et fodgængerfelt på Ny Østergade. Der er ingen meldinger om, at drengen kom til skade i ulykken. 

Butikstyveri, Skævinge

To ukendte gerningspersoner stjal mandag kl. 14.12 2 tasker med varer fra Netto på Hovedgaden i Skævinge. De to personer beskrives som: A: Mand, udenlandsk af udseende, 42-48 år, 170 cm, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Sort fuldvoksent skæg. 
B: Kvinde, udenlandsk af udseende, 42-48 år, 170 cm, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Iført: Brunlig Lang kjole, mørke sandaler.

Ældre cyklister på motorvejens forlængelse, Hillerød

To ældre turister på cykel havde mandag kl. 14.30 fået forvildet sig ud på Hillerødmotorvejens forlængelse. En patrulje fik fat i de to turister, der herefter blev kørt til nærmeste afkørsel med deres cykler. 

 

Oliespild på vejen, Frederikssund

Anmeldelse kl. 16.32 om oliespild, der startede på J. F. Willumsens Vej og gik helt ud til Frederikssundsvej. Beredskabspatrulje til stedet. Brand i gang med at fjeren oliespildet på strækningen fra Kronprins Frederiks Bro til Slangerup. KL. 17.49 melder Brand, at de har styr på det, men fortsat arbejder på at rydde op. Kl. 19.23 er Broen og Frederikssund-siden ryddet, og Brand mangler kun cirka 400 meter ved Jægerspris.

Ild i birketræ, Helsingør

Anmeldelse kl. 17.44 om, at der er gået ild i et birketræ efter et lynnedslag. Brand melder, at træet skal fældes, hvorfor noget af Hellebækvej skal afspærres. Beredskabspatrulje til stedet. Kl. 18.01 er ilden næsten slukket, og træet kan fældes. Ingen melding om birketræet nu er blevet til et asketræ.

Faldt på cykel i vådt føre, Dyssegård

En 56-årig mand fra Søborg cyklede kl. 17.58 ad Søborg Hovedgade i sydøstgående retning, og skulle dreje til højre ad Gladsaxevej i nordvestgående retning, hvorefter cyklen skred under ham på grund af vådt føre. Patrulje og ambulance fremme. Bragt til tjek på nærmeste hospital til tjek. Ingen melding om personskade. 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 40-årig mand fra Aalborg er kl. 19.22 sigtet for at stjæle syv flasker spiritus fra Lidl på Christians X’s Allé i Kgs. Lyngby. 

Spirituskørsel, Helsinge

En 29-årig mand fra Græsted blev kl. 20.12 sigtet for spirituskørsel på Rundinsvej i Helsinge. Bilen blev beslaglagt – jf. reglerne om vanvidskørsel.

 

Flere tilfælde af musik til ulempe, Nordsjælland

Der har i aften- og nattetimerne været flere anmeldelser om musik til ulempe, blandt andet på Rørsangervej i Hørsholm, hvor en patrulje gentagne gange måtte køre ud til en fest, som endte med at blive lukket klokken 01.47. På Vestergade i Gentofte måtte en patrulje klokken 01.59 sørge for at få slukket for musikken, i Sudergade i Helsingør lukkede en patrulje klokken 02.18 en fest og på Tranegårdsvej i Hellerup måtte en patrulje klokken 00.27 advare nogle beboere om, at hvis de ikke skruede ned for musikken, blev deres fest lukket.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe? 
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer. Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Forsøgte at bryde ind i bil, Ålsgårde

Klokken 02.11 kom en anmeldelse om, at to mænd få minutter tidligere havde forsøgt at bryde ind i en bil, som stod på Carsten Hauchs Vej. De opgav dog deres forehavende, da de blev råbt an af en nabo, hvorefter de løb fra stedet i retning mod togskinnerne. De beskrives som ca. 20 år, 165-170 cm høje, spinkle af bygning, iført mørkt tøj og hættetrøjer med hætterne trukket op og sat stramt om ansigtet. Den ene var endvidere iført pilotjakke.

Sigtet for spirituskørsel, Fredensborg

En 34-årig mand fra Helsingør blev klokken 03.28 standset, da han kom kørende ad Helsingørsvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi