Nyt fra Græsted i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Græsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brand i fiskefartøj, Vejby

Tirsdag kl. 08.43 gik der ild i et fiskefartøj ud rednr. K223 En person var ombord på båden og redede sig selv i land, da branden brød ud. Branden på skibet var kraftig og afgav store mængder farlig røg, hvorfor det blev anbefalet, at beboere i området holdt sig inden døre. Branden var var slukket omkring kl. 11.00.

Stjal store mængder alkohol, Charlottenlund

En ukendt gerningsmand har tirsdag omkring kl. 09.30 stjålet mellem 20 og 40 flasker gin og whisky fra Meny på Jægersborg Alle. 

Stjal tøj fra Kvickly, Farum

En 20-årig udenlandsk mand blev tirsdag kl. 15.26 taget for at stjæle forskellige tøjgenstande i Kvickly på Farum Bytorv.

 

Færdselsuheld, Græsted

En 77-årig kvinde fra Frederiksberg, kørte kl. 15.42 ad Helsingevej i Græsted, hvor hun på grund af uopmærksomhed ramte rabatten, hvorefter hendes bil rullede rundt. Ingen melding om personskade.

Tyveri fra bil, Værløse

Flere biler har tirsdag den 4. april mellem cirka kl. 8.00 og kl. 16.00 fået knust bagerste siderude i deres biler, og fået stjålet forskellige genstande. Bilerne holdt på Kollekollevej i Værløse. 

Kørte uden kørekort, Græsted

En 38-årig mand fra Hillerød blev kl. 16.35 sigtet for at køre bil uden førerret på Nødebovej i Græsted.

Sigtet for hash, Humlebæk

En 21-årig mand fra Høng blev kl. 17.04 sigtet fr besiddelse af en mindre mængde hash på Hal Kochs Vej i Humlebæk.

Sigtet for joint, Humlebæk

En 15-årig ung mand fra Helsingør blev kl. 17.22 sigtet for besiddelse af joint på Hal Kochs Vej  i Humlebæk.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 15-årig ung kvinde fra København blev kl. 17.33 sigtet for butikstyveri i Normal på Gasværksvej i Kgs. Lyngby. 

Ulovlig knallert, Frederiksværk

En 15-årig ung mand fra Frederiksværk blev kl. 17.43 sigtet for at køre på en ulovlig knallert på Havnevej i Frederiksværk

75-årig mistede kontrol over el-løbehjul, Frederikssund

En 75-årig mand fra Frederikssund mistede kl. 17.58 kontrollen over sit el-løbehjul, da han kørte ad Lille Blødevej i Frederikssund. Den 75-årige ramte en kantsten med cirka 10-15 km/t, hvilket medførte, at han røg af løbehjulet og landede på jorden. Heldigvis var den 75-årige mand iført styrthjelm, og slap fra styrtet med overfladiske skrammer.

Ulovlig knallert, Frederiksværk

En 17-årig ung mand fra Melby blev kl. 18.15 sigtet for at køre på ulovlig knallert på Hanehovedvej i Frederiksværk.

Færdselsuheld, Gentofte

I forbindelse med et vognbaneskifte på Helsingørmotorvejen ved Gentofte skete der kl. 18.27 et færdselsuheld mellem en lastbil og en personbil. Den 29-årige udenlandske lastbilchauffør er sigtet for forholdet. Da han lagde sig ud i 1. vognbane påkørte han en 22-årig kvinde fra Helsinge som kom kørende i sin personbil. Den 22-årige kvinde fik skader på sin bil, men ingen meldinger om personskader i forbindelse med påkørslen.

Spirituskørsel, Gilleleje

En 53-årig mand fra Helsinge blev kl. 18.29 sigtet for spirituskørsel på Almevej i Gilleleje. Den 53-årige blev kørt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Sigtet for hash, Helsingør

En 23-årig mand fra Hornbæk blev kl. 20.19 sigtet på Stationspladsen i Helsingør for besiddelse af en større mængde hash.

 

Årvågen borger sørgede for hjælp til mand, Helsingør

En årvågen og betænksom borger kontaktede klokken 01.46 natten til onsdag politiet med bekymring for en mand, som sad i et busskur ved Multiparken. Borgeren forklarede, at hun havde passeret manden to timer tidligere, og da hun nu netop havde bemærket, at han stadig sad der, blev hun bekymret for, om der var noget galt. En patrulje blev sendt til stedet og traf manden, som virkede afkølet og lidt diffus. Manden blev taget med på politigården, hvor man efterfølgende sørgede for, at han blev tilset af en læge.

Indbrud i Aldi, Allerød

Klokken 03 natten til onsdag var der indbrud i Aldi på Bjarkesvej. Tyven har knust en rude for at komme ind. Det var på anmeldelsestidspunktet ikke klarlagt, hvorvidt der er stjålet noget.

 

 

 

 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi