Nyt fra Græsted i politiets døgnrapport

Profilbillede

Græsted er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kvinde udsat for tricktyveri, Skodsborg

En 85-årig kvinde blev onsdag mellem klokken 15.00 og 16.15 udsat for et tricktyveri i sit hjem. Her tilbød de at gøre rent for den 85-årige, som lukkede kvinderne ind. Da kvinderne var gået igen, opdagede hun, at nogle af hendes ejendele manglede. Anmeldelsen kom torsdag morgen klokken 08.48. Det har ikke været muligt at få et signalement af de to kvinder.

 

Bombetrussel, Hørsholm

Klokken 09.54 ringede en mand og fortalte, at der var lagt en bombe i Netto i Hovedgaden. Et større antal patruljer blev sendt til stedet og forretningen blev evakueret. Det viste sig at være en 27-årig mand, som havde indtelefoneret truslen. Han blev anholdt uden dramatik og sigtet for at have fremsat bombetruslen. Som en del af den faste procedure i sådanne sager, blev Netto eftersøgt søgt igennem ved brug af sprængstofhunde. Der blev ikke fundet noget af relevans for sagen.

 

Ridser i lakken, Gentofte

En bil, som stod på Søndersøvej, har mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen klokken 09 været udsat for hærværk, idet der er lavet flere dybe ridser i lakken langs bilens ene side.

 

Kørte uden kørekort, Græsted 

Klokken 15.55 blev en 25-årig kvinde fra Græsted standset, da hun kom kørende ad Kirkevej. Her blev hun sigtet for kørsel uden førerret, da hun ikke havde erhvervet noget kørekort.

 

Havde hash på sig, Hillerød

En 44-årig mand fra Fredensborg blev klokken 17.51 truffet ved busholdepladsen på Nordre Jernbanevej. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Sigtet for hærværk, Ølstykke

Omkring klokken 19 blev en 16-årig ung mand sigtet for hærværk, da han havde lavet brændemærker i sædet på en bus. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder bliver orienteret om sagen.

 

Forlygter stjålet, Holte

To forlygter er mellem klokken 00.44 og 0.10 natten til torsdag blevet stjålet fra en bil, som stod på Kollemosevej. Tyveriet blev anmeldt torsdag aften klokken 19.34.

 

Unge skabte uro, Helsingør

En gruppe unge skabte klokken 20.21 uro og tumult, da de forsøgte at komme ind til at fest på Ungdomsskolen på Rasmus Knudsens Vej. Et par patruljer kørte til stedet og sørgede for, at der faldt ro over situationen.

 

Bilruder knust, Helsingør

Mellem klokken 15 og 21.10 torsdag er flere ruder på en bil, der stod på Hesten Bakke, blevet knust. 

 

Sigtet for besiddelse af narko, Hørsholm

En 19-årig mand fra Kokkedal blev klokken 21.30 sigtet for at været i besiddelse af narko med henblik på videresalg. Manden blev truffet i Lågegyde, hvor han havde flere salgsposer hash på sig.

 

Kørte uden kørekort, Charlottenlund

Klokken 22.03 blev en 23-årig mand fra Helsingør standset på Jægersborg Allé. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret og for at køre i en bil, som ikke var lovmæssigt indregistreret.

 

Mistænkelig mand i have, Hillerød

En mand vakte klokken 22.59 mistanke hos en beboer på Hostrupvej, da han luskede rundt i en have og bankede på døre og vinduer. En patrulje kørte til stedet, men den mistænkelige mand var i mellemtiden løbet der fra og var ikke at finde i området.

 

Mand skar valgplakater ned, Frederikssund

Klokken 23.56 kom en anmeldelse om, at en mand cyklede rundt i området omkring Havnegade og skar valgplakater ned. En patrulje kørte til stedet, men manden var ikke til at finde i området. Han blev beskrevet som dansk af udseende, 40 år, 180-185 cm høj, kraftig af bygning, lys i huden med langt mørkt skæg. Han var iført hue og sort fleecetrøje og kørte på en rød mountainbike.

 

Sigtet for narkokørsel, Hillerød

En 28-årig mand fra Helsinge blev klokken 01.10 natten til fredag standset på Nordstensvej. Her viste en alkometertest, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsniveau til brug for den videre behandling af sagen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi