Mekaniker/Tekniker Helsinge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet?

Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger.
Vi arbejder ud fra vores 5 kerneværdier:  Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed.
Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller op til 3500 kg. 


Vi forventer:
At du er uddannet automekaniker og gerne tekniker. Du er nysgerrig og engageret i dit arbejde som mekaniker, og lader dig ikke gå på af opgaver der kræver en ekstra indsats.  Du kan lide at have travlt og trives bedst i en hverdag hvor opgaverne er mange og varierende. Du kan arbejde selvstændig, er kritisk med dit arbejde, og har øje for detaljerne. Samtidig er du bevist om at effektivitet er vigtigt for en sund forretning.

Vi kan tilbyde:
Et veludstyret værksted med det nyeste udstyr inden for diagnose testere, 3D 4-hjulsudmålere samt andet relevant udstyr for at kunne service og reparere selv de nyeste bilmodeller. Vi har efteruddannelsesprogram så vores mekanikere og tekniker altid er klædt på med den nyeste viden.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, med en sund og uformel omgangstone på alle vores værksteder. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn, pension og sundhedssikring, samt en god spændende arbejdsplads med gode karrierer og udviklingsmuligheder. 

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Værkstedschef Phillip Michelsen på telefon 48 79 48 10

Søg stillingen:
Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til job@Quickpoint.dk  gerne med ”Mekaniker/tekniker Helsinge” i emnefeltet. 

Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, send din ansøgning allerede i dag.

 

Om os:
Quickpoint A/S har hovedsæde i Viborg, hvor det første værksted startede i 1993. I dag har vi 31 afdelinger fordelt i hele landet, og vi forventer at dette antal stiger over de næste par år.
Det centrale i vores koncept er, at vi har konkurrencedygtige priser. – Vi vil være blandt de billigste, uden at gå på kompromis med vores produkter og det vi laver.
Et Quickpoint-værksted er et full-service-værksted, hvor vi kan løse alle opgaver i forbindelse med service og reparation af din bil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Quickpoint A/S, 3200 Helsinge, Bymosevej, 3200 Helsinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@quickpoint.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5771908

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet