Eventmanager/receptionist/bookingansvarlig til Kongernes Feriepark

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en eventmanager/receptionist/bookingansvarlig til en fast stilling i Kongernes Feriepark. Er du serviceminded, handlekraftig, smilende og vægter ordentlighed og kundeservice højt?

Kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, og er du god til at organisere og strukturere dine arbejdsopgaver, så er det netop dig, vi har brug for til en fast stilling i vores reception i Kongernes Feriepark ved Smidstrup Strand lige udenfor for Gilleleje i Nordsjælland.

Du skal sammen med en anden fast medarbejder samt løstansatte medarbejdere dække åbningstiden i receptionen. I højsæsonen er der åbent hver dag fra 08.00-20.00 og i skuldersæsonen reduceres åbningstiderne. Vi holder åbent året rundt og har travlt, når andre holder ferie og fri.

Du skal gerne beherske dansk og engelsk i tale og skrift, og behersker du også tysk tale, er det en fordel, men ikke et krav. Vi ser gerne, at du har erfaring og/eller kendskab med at arbejde i et bookingsystem samt økonomisystemet Economic. Vi forestiller os, at du har en uddannelse/baggrund indenfor Leisure Management, Service Management, reception, turisme, økonomi eller lignende.

Vi kan tilbyde dig en masse nye tiltag:

 • En spændende stilling i en organisation, der er under konstant udvikling.
 • Vi skal i gang med at udvikle en helt ny bæredygtighedsstrategi, hvor vi vil have fokus på konkrete tiltag over de næste år.
 • Vi skal have udviklet mulighederne ved AI/kunstig intelligens, så vi kan yde en bedre service.
 • Vi skal have opdateret vores generelle servicestrategi, så vi bliver husket for den gode service.
 • Vi skal have større fokus på små og større events og aktiviteter for at fastholde vores nuværende gæster, samt tiltrække nye gæster.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Varetage kundeservice, ind- og udchekning af gæster i campingvogne, telte, autocampere, hytter, værelser og lejligheder samt servicere bookingforespørgsler på både mail og telefon.
 • Sørge for vores markedsføring og opdatering af vores sociale medier, hjemmesider, informationstavler m.m.
 • Opdatere informationer i bookingsystemer, bookingportaler etc.
 • Varetage salg af is, slik, sodavand, gas og dagligvarer i vores minimarked samt bestille manglende varer. Holde receptionen og minimarkedet pæn, ryddelig og indbydende.
 • Stå for diverse events og aktiviteter i ferieparken (musikarrangementer, børneaktiviteter, senioruge, festivaler, m.m.)
 • Forberede bogføringen i vores økonomisystem samt registrere indbetalinger og gøre kasser op. Sørge for udsendelse af opkrævninger til vores fastliggere.

Som person forventer vi, at du er udadvendt, positiv og nysgerrig – og at kundeservice falder dig naturligt. Vores fornemmeste opgave er nemlig at se vores kunder som konger og dronninger, der skal have en god og mindeværdig ferieoplevelse. Du skal kunne se dig selv arbejde i en dynamisk reception, hvor travlhed og arbejdsbyrde er præget af sæsonudsving, og hvor hverdag og weekend flyder sammen for vores gæster.

Du vil blive aflønnet efter aftale og ifølge retningslinjer fra Horesta. Der gives som udgangspunkt kun 1 uges ferie/fri i vores højsæson (15/6-15/8) efter nærmere aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:

Kim Lundshøj, på +45 2845 8419 eller sende en mail på kim@kongernesferiepark.dk

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og gerne med start 1. januar eller 1. februar 2024 og afholder derfor løbende ansættelsessamtaler, så send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til kim@kongernesferiepark.dk

Kongernes Feriepark

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gribskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kongernes Feriepark - Gilleleje ApS, Helsingevej, 3230 Græsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942646

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet